nehnuteľnosti

Nehnuteľnosť na Azúrovom pobreží – 7 dôvodov prečo

Vlastniť nehnuteľnosť je vo všeobecnosti veľmi rozumné rozhodnutie. Ide o veľmi stabilnú komoditu, ktorá prináša trvalé zhodnotenie peňazí a je v porovnaní s inými možnosťami aj jednou z najbezpečnejších. Ak už nejakú nehnuteľnosť – dom, byt alebo chatu – vlastníte, viete o čom hovoríme. Prečo ale rozoberáme túto tému v súvislosti s obľúbenou dovolenkovou destináciou, akou je Azúrové pobrežie?

Mať svoju nehnuteľnosť na Francúzskej riviére môže byť naozaj skvelé

Mať svoje bývanie v nejakej turisticky zaujímavej lokalite je veľkou výhodou. Okrem spomínaného zhodnotenia peňazí sa nám ponúka ďalšia výhoda navyše. Pohoda a relax, ktoré so sebou dovolenkové destinácie prinášajú. My, ako milovníci a nadšenci Francúzskej riviéry určite odporúčame zvážiť práve túto lokalitu, ak si plánujete zadovážiť nehnuteľnosť v zahraničí.

Už v úvodných slovách viete dešifrovať niekoľko dôvodov, prečo je dobré vlastniť nehnuteľnosť. My vám však chceme ukázať niektoré dôvody, prečo je dobré vlastniť nehnuteľnosť práve na Azúrovom pobreží.

Vždy je totiž dobré mať miesto, ktoré bude vaše vlastné. Aj v zahraničí. Veď čo už je dnes zahraničie. Máme slobodu cestovať a môžeme byť doma, kde sa nám len zachce. Tak prečo nebyť doma vo vlastnom dome alebo byte či apartmáne, ak chcete? A prečo nebyť doma práve na Francúzskej riviére?!

Spomedzi množstva dôvodov, pre ktoré stojí za to vážne pouvažovať nad vlastným bývaním na riviére sme vybrali nasledovných 7 s príchuťou pohody a relaxu

7 dôvodov prečo mať dom alebo byt na Francúzskej riviére

  1. Prekrásne prostredie s tropickými palmami, kde budete môcť len tak leňošiť alebo aj pracovať napr. na home office
  2. 300 slnečných dní v roku, počas ktorých si môžete vychutnávať azúrové more; čaká na vás nespočetné množstvo menších či väčších pláží len zopár kilometrov od hrdých veľhôr
  3. Poobedňajší oddych na pláži po rannej lyžovačke v jeden a ten istý deň je skvostom, ktorý si určite zamilujete
  4. Mierna klíma, kde vám v lete nebude príliš horúco, keďže teploty sa pohybujú len okolo 28-30 °C a kde vám v zime zase nebude príliš chladno, nakoľko aj v januári či februári budete môcť ísť na bicykel napr. okolo zátoky v Nice
  5. Výborná dostupnosť, a to nielen autom ale aj lietadlom za neuveriteľne nízke ceny (napr. z Viedne už od cca 40 € tam aj späť)
  6. Flexibilita, pretože budete dostatočne ďaleko, ak chcete uniknúť, ale zároveň aj blízko, ak potrebujete byť dostupný
  7. Šanca, že stretnete celebritu 😊

Ak zvažujete investície do nehnuteľností, možno je práve toto pre vás tá správna cesta. Dohodnite si nezáväzný rozhovor s profíkmi na nehnuteľnosti na Francúzskej riviére.

Už aj na Slovensku totiž nájdete odborníkov zo sveta realít, ktorí sa zaoberajú predajom či prenájmom nehnuteľností na Francúzskej riviére. Poskytnú vám realitné služby od A po Z, zabezpečia hladký a bezpečný priebeh kúpy a pomôžu vám porozumieť lokálnym špecifikám.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.