bývanie

Vlastné bývanie na Francúzskej riviére

Vlastné bývanie na Francúzskej riviére? Poviete si, nie je to pridrahé?

Máte slabosť pre nádherné azúrové more so šarmantnými plážami? Alebo uprednostňujete skôr hory, lesy a lúky? Páči sa vám predstava mať vlastný byt či apartmán alebo hoci aj dom na mieste, ktoré vám ponúkne more aj hory súčasne? Vo väčšine prípadov je asi zbytočné klásť si tieto otázky. Veď kto by nechcel, že? 😊

Riešením môže byť Francúzska riviéra. Ale nie je to tam pridrahé? Pýtate sa. Veď tam bývajú len samé celebrity a bohatí tohto sveta. Určite je to celé mimo záber a drahé na slovenské pomery.

Ibaže my máme pre vás úplne iný postreh. A budete mať z toho určite radosť.

Je pravdou, že na Francúzskej riviére je aj draho, ale aj nie draho. Vždy závisí od toho, čo presne hľadáte. Na Azúrovom pobreží žijú tiež bežní ľudia a teda nie každý si môže dovoliť vilu za milióny. Ceny nehnuteľností tam teda majú veľmi veľké cenové rozpätia. Ale napokon, tak je to všade.

Bývanie na Francúzskej riviére dostupné už aj pre Slovákov

Náš postreh vychádza z toho, že nehnuteľnosti na Francúzskej riviére sú dnes na veľké prekvapenie všetkých na Slovensku za také ceny, že si ich môže dovoliť aj našinec! Zatiaľ si to skoro nikto nevšimol, ale je to naozaj tak. Slováci neprávom obchádzajú tento úchvatný región väčšinou práve preto, že si myslia, že je tam draho. Príliš draho. Príliš draho pre bežného slovenského človeka. Opak je však pravdou! Životné a investičné náklady na Francúzskej riviére sú dnes už porovnateľné a niekedy dokonca aj nižšie ako na Slovensku! U nás ceny nehnuteľnosti raketovo stúpajú už dlhé roky. Stúpajú až tak rýchlo, že sme si to ani neuvedomili a dobehli sme aj bájnu Francúzsku riviéru.  Čo sme si pred niekoľkými rokmi nevedeli predstaviť, dnes sa stalo skutočnosťou.

V súčasnosti preto už nie je žiaden problém nájsť na francúzskom pobreží dom alebo byt za porovnateľné ceny ako na Slovensku. Že neveríte? Mali by ste. Ako že sme to tu napísali.

Ak ste teda pripravení uvažovať o kúpe nehnuteľnosti na Slovensku, rýchlo zmeňte stratégiu. Za rovnaké peniaze sa vám ponúkajú oveľa väčšie možnosti. Zvážte vlastné bývanie na Francúzskej riviére. Okrem skvelej investície, ktorá vás ochráni pred infláciou, vám ponúkne aj možnosť zažiť atmosféru Stredomoria a Álp súčasne. Ak by vám to bolo ale málo, viete z nej vyťažiť ešte viac. Kľudne ju prenajmite a získajte tak dodatočný príjem, ktorý vám nielen vykryje náklady na vašu investíciu, ale vám ju aj krásne zhodnotí. Stále málo? Nech je teda po vašom.

Ráno na lyžiach v Alpách a poobede na stredomorskej pláži? Áno aj to je na Francúzskej riviére možné! Na Slovensku sa vám o tom môže iba snívať. Geografická blízkosť mora a veľhôr súčasne je úplne výnimočná a vďaka nej atraktivita tejto lokality nikdy nezostárne…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.