zmena je život

Zmena je život

Hovorí sa, že zmena je život. Súhlasíte? Vedeli by ste si predstaviť svoj život inde ako tam, kde aktuálne bývate? Vedeli by ste si predstaviť, že časť roka strávite na jednom mieste a časť roka na inom? A ak áno, tak kde? Poďme sa spolu pozrieť na jedno krásne a dostupné miesto v Európe, ktoré si ľudia vyberajú ako svoj druhý domov.

Čas na zmenu je teraz

Dnes je čoraz viac ľudí, ktorí sa rozhodnú využiť fakt, že Európa je otvorená, cestovanie dostupné a nehnuteľnosti kdekoľvek, napríklad aj na Francúzskej riviére za ceny, za ktoré si kupujeme bývanie doma.

Prečo si teda nezariadiť život tak, aby sme využívali priaznivé podnebie jedného miesta v čase, keď na inom mieste je sychravo? Teraz výraz zmena je život naberá skutočne reálne kontúry.

Vlastniť nehnuteľnosť v zahraničí nie je žiaden problém. Cenovo dostupné bývanie si dnes môžete zadovážiť buď ako investíciu alebo rovno pre seba na využívanie počas roka. Realitné kancelárie s know-how na danom mieste v zahraničí vás vedia sprevádzať celým procesom hľadania, vyberania a následnej kúpy nehnuteľnosti. Vďaka nej sa vám v živote otvoria nové možnosti bývania, podnikania, práce a žitia.

Našou vášňou je Francúzska riviéra. Dostupné miesto v Európe, ktoré si už nemálo ľudí vybralo za svoj druhý domov. Miesto, kde je 300 dní v roku slnko, miesto, kde môžete oddychovať a pracovať, ležať pri mori ale aj zdolávať hory, miesto, kde môžete ráno plávať v mori a poobede lyžovať.

zmena je život

Francúzska riviéra ponúka niečo pre každého.

  • Mierne slnečné podnebie počas celého roka
  • Azúrové more a pláže
  • Majestátnosť alpského masívu
  • Pokoj mimo mesta
  • Luxus, ak sa vám žiada
  • Kultúrne a športové podujatia
  • Možnosť zhodnotiť svoje investície vo forme dovolenkového miesta (domu, apartmánu)

Častokrát sa stáva, že človek sa počas dovolenkového pobytu doslova zaľúbi do miesta, kde sa nachádza a rád sa tam vracia. Jednou z možností je, vracať sa rovno do vlastného. Ak vás táto myšlienka oslovuje, neváhajte a začnite konať.

Teraz je ten správny čas poobzerať sa po nehnuteľnosti, ktorá môže už čoskoro byť vaša. A s ňou aj nový životný štýl, viac slnka, pohody a nových príležitostí. Obráťte sa na odborníkov, ktorí pôsobia v tejto oblasti aj na Slovensku, majú skúsenosti s francúzskymi pravidlami, právom, postupmi a formalitami. Slovensko-francúzsky tím má k dispozícii všetko, čo budete v tejto záležitosti potrebovať.

Máte otázky? Kontaktujte nás a my vám ich pomôžeme zodpovedať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.